MAMAK'TA DEĞİŞİM,GÖZ KAMAŞTIRIYOR!

Bir zamanlar,Gecekonduları,Askeri Mamak Cezaevi ve Çöplüğü ile anılan,Ankara'nın Mamak ilçesi şimdilerde geçirdiği muhteşen değişimle göz kamaştırıyor.

10.08.2014 10:48:49 0
 MAMAK

Bir zamanlar,Gecekonduları,Askeri Mamak Cezaevi ve Çöplüğü ile anılan,Ankara’nın Mamak ilçesi şimdilerde geçirdiği muhteşen değişimle göz kamaştırıyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile makus talihini yenen,Mamak ilçesi,Ankara’nin cazibe merkezi haline geldi.

 Ankara’nın cazibe kenti haline gelen Mamak, her açıdan tercih edilen bir ilçe olarak ön plana çıkıyor. Mamak Belediyesi gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmaları kapsamında birçok yeniliğe imza attı. Meydanlar, caddeler, kavşaklar ve parklar görselliği ile dikkat çekerken ışıklandırma uygulamaları geceleri Mamak’ı bir başka güzelleştiriyor. İlçenin geceleri de gündüzleri kadar şık bir görüntü oluşturuyor. Işıklandırmalar vatandaşlar tarafından da büyük beğeniyle karşılanıyor. Aydınlatma çalışmalarına önem verdiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, cadde, sokak ve parklarda gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarının ilçeyi daha da hareketlendirdiğini belirtti. Akgül, “Aydınlatma çalışmalarımız ilçemize ayrı bir renk kattı. Park ve meydanların eğlence ve dinlenme alanları olarak kullanma yoğunluğu arttı. İlçemizin geceleri de gündüzleri kadar güzel. Mamak’ı ışıl ışıl parıldayan bir ilçe haline getirdik. Çalışmalarımız hızla devam ediyor” diye konuştu.

                                                                               

Mamak göz kamaştırıyor

Park, ağaç ve sokaklara takılan ışıklar geceleri görsel bir şölen oluştururken, parklara aileleri ile birlikte gelen vatandaşlar aydınlatma sayesinde hem güvenli hem de huzurlu bir şekilde dinlenme imkanı buluyor. Aydınlatma çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğü ilçede, renk geçişli havuz aydınlatmaları, parklardaki dekoratif aydınlatmalar, saat kuleli meydanlardaki aydınlatmalar ve yatırımlarda ki cephe aydınlatmaları modern görünümüyle ilçenin imajını değiştirdi. Bunun yanı sıra camiler de modern aydınlatmalar ile donatılarak görkemi ortaya çıkarıldı.4

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40